خلاصه:
هدف از این تحقیق، بررسى مدت زمان ماندگارى ویروس سارس-کرونا-٢ (SARS-COV-2) در محیط و بر سطوح مختلف و مقایسه آن با ویروس سارس-کرونا-١ (SARS-COV-1) است. به طور خلاصه ماندگارى ویروس سارس-کرونا-٢ و سارس-کرونا-١ بسیار شبیه هم هستند. یافته هاى این مقاله نشان داده اند که ویروس سارس-کرونا-٢ در ترشحات تنفسى (مانند عطسه و سرفه) تا ٣ ساعت بعد از خارج شدن از بدن در aerosols، تا ۴ ساعت بر روى سطح مسى، تا ٢۴ ساعت بر روى مقوا و تا ٢-٣ روز بر روى پلاستیک و فولاد ضدزنگ فعال باقى مى ماند. مشاهدات این تحقیق نشان مى دهند که هر دو ویروس سارس-کرونا-١ و سارس-کرونا-٢ از طریق ترشحات تنفسى و سطوح قابل انتقال هستند. این ویروسها در ترشحات تنفسى تا چندین ساعت و بر روى سطوح تا چندین روز باقى مى مانند.
نکاتى براى تصمیم گیرندگان:
– انتقال بیشتر و تعداد بیشتر بیمارانى که در ویروس سارس-کرونا-٢ در مقایسه با ویروس سارس-کرونا-١ مشاهده مى کنیم احتمالا به خاطر فعال بودن طولانى تر ویروس سارس- کرونا-٢ در محیط نیست. بلکه عوامل دیگرى در این رفتار مى توانند تاثیرگذار باشند. یکى از این عوامل گزارش هاى ثبت شده از انتقال ویروس سارس- کرونا-٢ از افراد قبل از بروز علائم یا از افرادى که بدون علائم مبتلا هستند. چنین رفتارى از ویروس، باعث کاهش کارآمدى قرنطینه و عدم شناسایى افراد در ارتباط با بیمار مى شود. از دیگر عوامل تاثیرگذار میزان ویروسى که لازم است تا فرد بیمار شود و دما و رطوبت مناسب براى زنده ماندن ویروس را میتوان نام برد.
– در زمان همه گیرى سارس- کرونا-١ بیشتر موارد ابتلا از طریق انتقال بیمارستانى بود. در مورد سارس-کرونا-٢ علاوه بر انتقال بیمارستانى انتقال در جامعه مانند خانه، محیط کار و اجتماعات مردمى نیز به صورت گسترده مشاهده مى شود.
Aerosol and surface stability of HCoV-19 (SARS-CoV-2) compared to SARS-CoV-1
Neeltje van Doremalen, Trenton Bushmaker, Dylan Morris, Myndi Holbrook, Amandine Gamble, Brandi Williamson, Azaibi Tamin, Jennifer Harcourt, Natalie Thornburg, Susan Gerber, Jamie Lloyd-Smith, Emmie de Wit, Vincent Munster doi: https://doi.org/10.1101/2020.03.09.20033217
March 13, 2020
This article is a preprint and has not been peer-reviewed.
Abstract:
A novel human coronavirus, now named severe acute respiratory syndrome coronavirus 2 (SARS-CoV-2, referred to as HCoV-19 here) that emerged in Wuhan, China in late 2019 is now causing a pandemic. Here, we analyze the aerosol and surface stability of HCoV-19 and compare it with SARS-CoV-1, the most closely related human coronavirus.2 We evaluated the stability of HCoV-19 and SARS-CoV-1 in aerosols and on different surfaces and estimated their decay rates using a Bayesian regression model